LABORAL
Economia 08/07/2012

Tanca la càrnica Schorn, amb 40 treballadors

Ara
1 min

BARCELONAEls treballadors de l'empresa càrnica Schorn, a Riudoms, han començat les mobilitzacions contra el tancament de l'empresa. La plantilla s'ha organitzat en torns durant tot el cap de setmana per impedir la sortida de la maquinària de l'empresa, segons van explicar els treballadors ahir a l'ACN.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia havia superat l'any passat el concurs de creditors en què va entrar el 2006. Havia pactat amb els creditors el pagament del deute d'1,3 milions d'euros i havia aconseguit una condonació del 45%, segons la plantilla. L'empresa havia arribat a facturar 6,6 milions d'euros abans d'entrar en suspensió de pagaments.

Una de les treballadores va explicar ahir que la direcció deu 150.000 euros a la plantilla en nòmines endarrerides. Des del desembre que hi havia part d'impagaments i els últims mesos no se'ls ha abonat ni una part. A més, van afegir, s'han acomiadat deu persones abans d'aquest últim anunci del tancament total de les instal·lacions. L'empresa s'havia compromès a fer inversions en maquinària el 2012 i treballava en nous productes.

stats