HABITATGE
Economia 16/03/2011

El preu dels pisos ha de caure un 50%, segons l'exministra d'Habitatge María Antonia Trujillo

També assegura que a Espanya hi ha habitatge construït per als propers 10 anys i que fins que no s'absorbeixi aquest estoc "no passarà el pitjor"

Redacció
1 min
Bloc de pisos al centre de Barcelona

BarcelonaMaría Antonia Trujillo, ministra d'Habitatge entre 2004 i 2007, considera que el preu de l'habitatge "no ha baixat pràcticament res" i que "ha de caure un 50% des que va tocar els seus màxims a finals de 2006". Si no fos així, l'exministra pronostica que "no es vendrà res".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En una entrevista amb el portal immobiliari Idealista, Trujillo assegura que a Espanya existeixen encara habitatges construïts per als propers 10 anys. "Avui dia no s'hauria de construir res més", assegura. "Fins que no s'absorbeixi aquest estoc immobiliari no passarà el pitjor".

Trujillo, que actualment està redactant un informe immobiliari per a la Fundació Ortega i Gasset, creu que la culpa de la bombolla l'ha tingut tothom, des dels polítics i banquers fins al ciutadà que volia un habitatge protegit per poder "especular".

L'exministra també es mostra a favor de la dació, la figura jurídica que permet saldar una hipoteca entregant les claus del pis.

stats