AUTOMOCIÓ
Economia 17/12/2010

Jorge Lasheras deixa la presidència de Yamaha a Espanya després de 35 anys a l'empresa

L'empresari ha estat a la companyia des de la seva creació a Espanya i durant 22 anys en va ser el màxim responsable

Elena Freixa
1 min
Jorge Lasheras ha estat 22 anys conseller delegat de l'empresa i l'ha presidit des de 2009

BarcelonaL'empresari Jorge Lasheras deixarà de ser el president de Yamaha Motor Espanya a finals d'aquest any i posarà fi a una llarga trajectòria de 35 anys treballant per a la multinacional, 22 dels quals va exercir com a conseller delegat de la companyia a l'estat espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Lasheras, que va ser el màxim responsable de la multinacional japonesa a Espanya fins el gener de 2009, abandonarà aquest 31 de desembre la presidència del consell d'administració per dedicar-se a d'altres projectes empresarials en els que ja està implicat.

El president de Yamaha és també president d'una empresa de serveis, director general de la Fundació Onuart -per promoure l'art espanyol arreu- i participa al consell d'administració d'altres petites companyies.

Yamaha Motor Espanya va néixer a principi dels 80, primer amb el centre de producció a L'Hospitalet de Llobregat i després amb el trasllat a Palau-Solità i Plegamans. La marca japonesa, amb una facturació que ronda els 500 milions d'euros, fabrica des de la planta catalana ciclomotors i motocicletes.

stats