Economia 27/01/2011

Zapatero, Rubalcaba, Rosell i Méndez expliquen a Duran i Lleida que l'acord per les pensions està pràcticament fet

El president espanyol va telefonar ahir a la nit al portaveu de CiU al Congrés per explicar-li que la negociació era "positiva"

Miquel Codolar
1 min

MadridEl president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, es va posar en contacte ahir a la nit amb el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, per transmetre-li que la negociació amb els sindicats per la reforma de les pensions era "positiva", anava per bon camí i estava pràcticament feta. Aquesta trucada va arribar després que la tarda d'ahir mantinguessin una reunió i el president espanyol constatés que era "difícil" l'acord.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Duran i Lleida ha mantingut aquest matí converses telefòniques amb el vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba; el president de la CEOE, Joan Rosell, i el secretari general d'UGT, Cándido Méndez, i tots ells li han transmès que la sintonia és positiva per tancar l'acord ben aviat ja que el consens està garantit. Aquest matí el govern espanyol ha anunciat l'existència d'un principi d'acord, tot i que els sindicats recorden públicament que l'acord encara no està fet ni firmat.

stats