COMERÇ
Economia 30/03/2012

La vaga va causar pèrdues de més de 30 milions d'euros en el comerç català

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) i el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona (CG) estimen que el seguiment de la vaga en el sector va ser "mínim"

Efe
1 min

BarcelonaLa Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) i el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona (CG) calculen que la jornada de vaga d'ahir va causar unes pèrdues en les vendes de més de 30 milions d'euros arreu de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquestes organitzacions han condemnat, mitjançant un comunicat, els actes vandàlics registrats ahir al centre de Barcelona i han demanat "actuacions contundents" contra els responsables. En aquest sentit, la CCC i el CG han reclamat canvis en l'actual normativa per evitar que les accions violentes quedin impunes i poder evitar així la reincidència.

Quant al seguiment de la vaga en el sector, les dues associacions estimen que va ser "mínim" i que només la van seguir "aquells comerciants que es van veure obligats a tancar pel pas dels piquets informatius i per l'acció de grups vandàlics", localitzats en els principals eixos comercials i turístics de les ciutats.

stats