CIMERA ANTICRISI
Economia 24/03/2011

Mas situa l'empresa al centre de qualsevol estratègia de recuperació econòmica

El president fa una crida a treballar per retornar el prestigi al teixit productiu i es compromet a posar les bases per tal que pugui crear llocs de treball

Elena Freixa
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assenyalat avui l'empresa com un "valor insubstituïble" per a la recuperació econòmica i ha assegurat que l'objectiu principal de la cimera anticrisi de demà serà, precisament, crear les condicions perquè el teixit productiu creï llocs de treball.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En un discurs adreçat a una àmplia representació dels membres de l'Associació Espanyola de Directius (AED), el president ha dit que la trobada de demà ha de servir per travar consensos transversals que permetin avançar en la direcció de superar les dificultats actuals.

Ha recordat als directius que són les empreses les que poden crear els llocs de treball que es necessiten. "L'Administració no serà creadora neta d'ocupació almenys en els propers dos anys", ha augurat.

Sobre la cimera anticrisi ha assegurat que es tracta d'una ocasió única que reunirà als set grups parlamentaris, tres patronals, dos sindicats, el consell assessor d'experts de l'executiu i els mateixos membres del Govern per buscar bases sobre les que arribar a acords.

A més de la creació d'ocupació, Mas ha situat el model aeroportuari, les mesures d'austeritat i aprimament de l'administració pública i l'agilitat i simplificació burocràtica com els principals eixos que demà estaran sobre la taula de diàleg.

stats