Economia 10/04/2012

Es col·lapsa la web d'Hisenda en el primer dia per demanar l'esborrany de la declaració de la renda

L'Agència Tributària ha confirmat 27.277 esborranys tot i els problemes tècnics

Ara
1 min

BarcelonaHisenda ha confirmat ja 25.277 esborranys de la renda 2011, una quantitat que podria haver sigut el doble si la pàgina web de l'Agència Tributària no s'hagués col·lapsat davant la important demanda dels contribuents per realitzar les diferents operacions de la declaració de l'IRPF.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Així ho han confirmat a Efe fonts de l'AEAT, que han indicat que també s'han tramitat 89.684 sol·licituds del sistema REN0, un mètode que Hisenda ha millorat i que serveix per a l'obtenció exprés de l'esborrany i de les dades fiscals per internet.

Igual que en anys anteriors, la web de l'AEAT s'ha vist desbordada davant la massiva petició dels contribuents per poder accedir als diferents serveis amb vista a la declaració de la renda 2011.

Així, si es punxa en les icones del sistema REN0 o en les relacionades amb l'esborrany el missatge que apareix és el següent: "A causa de la forta demanda estem optimitzant els nostres serveis per poder-vos atendre. Si us plau, torneu-ho a intentar d'aquí a una hora".

Durant la presentació de la campanya de la renda, la directora de l'AEAT ha afirmat avui que aquest any més de 22 milions d'esborranys i dades fiscals estaran a disposició dels ciutadans i ha afegit que més de 8 milions de contribuents faran servir el sistema REN0.

Si s'accedeix per internet a aquest servei es pot obtenir l'esborrany de forma immediata.

stats