Entrevista a l'ARA
Economia 03/11/2012

Javier Cottet: "La feina d'un polític és enganyar"

El president del poderós eix comercial i turístic Barna Centre, amb mil establiments, i director general de les òptiques Cottet, sentencia que "la feina d'un polític és enganyar, en constatar que "als polítics que diuen la veritat els fan fora"

Ariadna Trillas
1 min
JAVIERCOTTET: "No ens calen polítics que ens fiquin en embolics"

BarcelonaEs fica en un embolic així que obre la boca per opinar. Però sembla relliscar-li. Té 44 anys, encarna la quarta generació de les òptiques Cottet i no té pèls a la llengua. Javier Cottet, que fa poc ha aconseguit mobilitzar 200 establiments del Gòtic perquè s'organitzessin en espais temàtics amb l'objectiu de dinamitzar el costum, batalla contra la crisi que afronta el comerç, i no tem dir la seva encara que la seva vagi en contra dels corrents d'opinió majoritaris dins del petit comerç urbà. Cottet creu que obrir en festiu als centres turístics de Barcelona té sentit, i critica que la negociació amb les institucions, que ja s'estava duent a terme en aquest sentit, s'hagi paralitzat així que el govern del PP l'hagi imposada des de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Necessitem polítics que ens aportin solucions, no que ens fiquin en embolics", comenta sobre el procés sobiranista català. Cottet culpa del que passa a Mariano Rajoy. Diu que, si ell hagués estat president del govern espanyol, "hagués enganyat" Mas. Li hagués dit: "Et dono el pacte fiscal en sis mesos", assegura. En l'entrevista a l'ARA, emfatitza que "la feina d'un polític és enganyar" perquè "als polítics que diuen la veritat es fan fora".

Més informació a l'ARA Premium

stats