Economia 25/05/2011

La direcció de la CEOE demana a Rosell que segueixi negociant "fins al límit"

El vicepresident de la CEOE, Joan Gaspart, assegura que si no s'aconsegueix l'acord "no passa res" i afegeix que "menteix qui digui que hi ha membres de la junta que no donen suport incondicional a les negociacions que està portant Rosell" amb els sindicats per acordar la reforma de la negociació col·lectiva

Redacció
1 min

MadridEl vicepresident de la CEOE, Joan Gaspart, ha assegurat que el comitè executiu i la junta directiva de la CEOE han donat suport al fet que el president de la patronal, Joan Rosell, segueixi discutint amb els sindicats la reforma de la negociació col·lectiva. Gaspart ho ha assegurat als periodistes després de la reunió de la junta directiva que analitza l'estat de les negociacions de la patronal i els sindicats. Segons Gaspart la reunió ha servit per mostrar la unitat dels empresaris en aquest assumpte.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Preguntat per la possibilitat que la negociació es trenqui, Gaspart ha dit que s'intentarà l'acord "fins al límit" tot i que "si no s'aconsegueix, no passa res", tot i que ha assegurat que ningú s'havia oposat a seguir negociant. "No ha estat a les reunions o menteix qui digui que no tots els membres de la junta i el comitè han donat suport incondicional a les negociacions i al que està fent Rosell", ha dit.

Els dirigents de l'organització haurien demanat a Rosell que treballi per "assolir més concreció en els punts clau de la negociació" i que enllesteixi les converses els primers dies de juny, el que aniria en contra de la voluntat del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que pretenia aprovar la norma al maig.

stats