Economia 15/01/2012

Mor Jaume Jorba, un dels directius de Caixa Penedès implicats en l'escàndol dels plans de pensions

La Fiscalia Superior de Justícia de Catalunya va obrir una investigació al novembre per estudiar plans de pensions milionaris dels directius de la caixa per valor d'uns 20 milions

Acn
1 min

BarcelonaJaume Jorba, un dels directius de Caixa Penedès implicats en l'escàndol dels plans de pensions milionaris, va morir divendres passat a l'edat dels 63 anys. A les dotze d'aquest diumenge al migdia s'ha celebrat el funeral al tanatori de Sant Boi.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El mes de novembre passat, la Fiscalia Superior de Catalunya va obrir una investigació per determinar una possible responsabilitat penal en els plans de pensions milionaris de cinc directius de Caixa Penedès, entre ells Jaume Jorba.

Aleshores, el consell d'administració de l'entitat va forçar la dimissió del president de l'òrgan, Ricard Pagès, i la del director general, Manuel Troyano.

Els altres dos beneficiaris dels plans de pensions milionaris són Joan Caellas i Santiago Abella. Els plans de pensions ascendirien als 20 milions d'euros entre els cinc implicats. Les diligències es van remetre posteriorment a la Fiscalia Provincial de Barcelona perquè investigués el cas.

stats