Economia 29/05/2013

L'empresa de comerç electrònic japonesa Rakuten s'instal·la a Catalunya

La companyia crea una filial a Barcelona i contractarà d'entrada 25 persones per abordar el mercat espanyol i portuguès i impulsar l'expansió a l'Amèrica Llatina

E. F.
1 min
La reunió de Rakuten amb el conseller d'Empresa, Felip Puig.

BarcelonaL'empresa japonesa Rakuten, que és número 1 en comerç electrònic al país nipó, ha anunciat que obre una filial a Barcelona aquest estiu. D'entrada, l'aterratge suposarà crear 25 llocs de treball que creixeran fins als 80 en tres anys, segons els plans de la companyia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Rakuten és al top 10 de companyies d'internet al món, i competeix amb altres gegants, com ara Google, Amazon, eBay o Yahoo. La filial catalana serà la segona que s'obre a Europa després de la de França. Fins ara, la companyia japonesa comptava només amb una societat comercial a Madrid.

A partir de les oficines de Barcelona, que s'inauguraran oficialment a la tardor, l'empresa no només aspira a entrar amb força al mercat espanyol –que vol liderar en cinc anys– sinó també encarar l'expansió cap a Portugal i l'Amèrica Llatina.

Rakuten, fundada el 1997 a Tòquio, és una plataforma per a pimes de sectors diversos (des d'electrònica fins a productes de la llar, cinema o videojocs) que poden posar a la venda els seus productes i obtenir serveis de logística o màrqueting.

stats