Economia 04/07/2012

El govern espanyol vol permetre fer rebaixes tot l'any

L'esborrany del reial decret de liberalització comercial planteja que es puguin oferir en els moments de més interès comercial. Fonts del ministeri d'Economia afirmen que "no hi ha res decidit"

Ara
1 min
RECUPERAR-SE DE LA PRIMAVERA  El tèxtil i el calçat tindran descomptes de fins al 70% en aquesta campanya  de rebaixes d'estiu, amb la qual els comerciants volen refer-se  d'una primavera molt dolenta.

BarcelonaL'esborrany del reial decret de liberalització comercial en què treballa el govern espanyol, a més d'una modificació comercial, planteja que es puguin fer rebaixes durant tot l'any. En concret, el redactat estableix que "s'eliminen les restriccions temporals de les vendes en rebaixes, de manera que es podran celebrar en els períodes anuals de més interès comercial, escollits per cada comerciant".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fonts del ministeri d'Economia han dit que "no hi ha res decidit sobre el tema" i que el document és només un esborrany de treball.

A més, el document, a què ha tingut accés l'ARA, redueix els requisits que regeixen les rebaixes, com ara que els productes ofertats no puguin tenir descomptes durant un mes abans a l'inici de les rebaixes, o que hagin d'estar en estoc durant un temps determinat.

També es fa menys estricta la normativa per a la venda de productes d'altres temporades i les liquidacions.

stats