ECONOMIA
Economia 10/11/2011

Alemanya nega que vulgui reduir el nombre de països de l'euro

Un portaveu contradiu la informació de Reuters sobre les negociacions entre Merkel i Sarkozy per crear una Europa de dues velocitats

Agències
1 min

BerlínEl govern d'Alemanya ha negat aquest dimecres que tingui la intenció de reduir l'eurozona, expulsant alguns països de l'euro, tal com havia informat hores abans Reuters.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En un comunicat, el portaveu alemany Steffen Seibert ha defensat que Angela Merkel i el president francès Nicolas Sarkozy se centren a estabilitzar tota l'eurozona i no tenen plans per a escissions. "El govern no està tirant endavant aquest pla", ha dit Seibert. "Al contrari, les nostres polítiques se centren a estabilitzar l'eurozona en la seva totalitat i atacar l'arrel dels problemes", ha afegit.

Fonts europees havien assegurat a Reuters que Alemanya i França negocien "intensament" la creació d'una UE de dues velocitats. "Això és totalment fals", ha dit a Efe un portaveu del ministeri alemany de Finances en ser consultat sobre aquestes informacions. "Tots els rumors que vagin més enllà són falsos", assenyala la nota de Berlín.

stats