Industria Química
Economia 22/07/2011

Ercros es finançarà amb 107 milions

Ercros signa un acord per al seu finançament durant els propers tres anys. L'empresa, dedicada als productes químics, obté un import de 107 milions d'euros. A més disposarà de 20 milions d'euros per finançar les seves inversions.

Ramón Castro
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Ercros, empresa dedicada a la fabricació i la investigació de productes químics, ha signat avui un acord amb diverses entitats financeres per al seu finançament durant els propers tres anys. L'empresa obté així una línia de finançament per un import de 107 milions d'euros, així com un màxim de 20 milions d'euros addicionals per finançar les seves inversions.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El finançament s'instrumenta mitjançant un contracte que anticipa comptes a cobrar dels seus clients, que reemplaçarà el finançament que aportava el Fons de *Titulizació d'Actius i altres línies de crèdit que vencen aquest 2011.

Les inversions previstes estan destinades a ampliar la capacitat de fabricació de determinats productes d'alt valor per a la companyia. Aquestes inversions tenen, segons *Ecros, un termini de recuperació benvolgut inferior a dos anys, i formen part de les mesures que l'empresa escometrà segons el pla d'estalvi de costos i millora de la rendibilitat que té dissenyat per aquest 2011.

stats