Economia 27/06/2012

El govern espanyol rectifica i diu ara que no retallarà el sou dels funcionaris

El secretari d'Estat d'Administracions Públiques assegura que estudien les propostes europees en aquest sentit i després envia un comunicat en què assegura que les agències han fet una interpretació errònia de les seves paraules

Efe
1 min

MadridEl secretari d'Estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, ha dit avui, en referència a una possible baixada de salaris als funcionaris, que el govern espanyol estudia totes les qüestions que provenen de la UE i prendrà les decisions corresponents "aviat".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Minuts després, però, el ministeri ha enviat un comunicat en què "desmenteix que hagi dit que el govern estigui estudiant una rebaixa dels sous dels empleats públics" i en què acusa "diverses agències" d'haver fet "una interpretació errònia d'unes declaracions públiques".

Beteta ha respost així a una pregunta dels mitjans en la presentació d'un estudi sobre l''Autorització ambiental integrada'.

El secretari d'Estat ha assenyalat que en el moment en què el govern prengui les decisions, informarà, "bé sigui en l'àmbit de les comunitats autònomes, si és matèria de la seva competència", o en el dels sindicats, si és de la funció pública.

Davant la insistència dels periodistes que han preguntat si el govern no descarta la baixada de salaris, Beteta ha insistit que l'executiu ha d'estudiar, analitzar i prendre les decisions necessàries, si ha de prendre-les" i que informarà quan arribi a una conclusió.

stats