ESTAFA
Economia 11/12/2010

Apareix mort el fill de Bernard Madoff al seu apartament de Nova York

L'han trobat penjat i, segons fonts policials, tot indica que s'ha suïcidat

Agències
1 min

WashingtonMark Madoff, fill de Bernard Madoff –l'inversor condemnat per estafes multimilionaries– ha aparegut mort avui al seu apartament de Nova York. Tot apunta a que s'ha suïcidat, segons fonts policials.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El cos penjava d'una soga quan el seu sogre l'ha trobat a les 7:30h, hora local (13:30h a Catalunya). Segons les fonts, no s'ha trobat cap missatge a prop del cos de Mark Madoff.

La mort es produeix exactament dos anys després que Bernard Madoff fos detingut, l'11 de desembre de 2008, en confessar el frau que havia comès.

En un comunicat distribuït avui pels mitjans nord-americans, Martin Flumerbaum, advocat de Mark Madoff i del seu germà Andrew, ha explicat que "Mark va ser una víctima innocent del monstruós delicte del seu pare i va sucumbir a dos anys de pressió incessant, calúmnies i acusacions falses. Ens trobem molt tristos per aquest terrible esdeveniment".

Mark i Andrew Madoff eren brokers a l'empresa de serveis financers del seu pare, tot i que l treballaven en una divisió diferent a la que va protagonitzar l'estafa. En nombroses ocasions, els dos germans havien assegurat que desconeixien el frau que havia executat el seu pare.

Actualment, Bernard Madoff compleix una condemna de 150 anys en una presó de Carolina del Nord.

El passat febrer, l'esposa de Mark Madoff havia presentat una sol·licitud per a canviar-se el cognom, argumentant que la seva família havia rebut amenaces.

stats