ECONOMIA
Economia 04/04/2012

Rajoy admet que els pressupostos són "durs" i "desagradables" i que no tindran un efecte immediat en la recuperació econòmica

El president espanyol insisteix a criticar l'herència de Zapatero i afegeix: "No esperem cap ajuda d'ells"

Efe
1 min

AntequeraEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, assegura que Espanya té ara mateix "un rumb" però admet que els efectes de les mesures econòmiques impulsades pel seu executiu és difícil que es puguin comprovar a curt termini. Rajoy ha defensat les retallades dels pressupostos presentats aquest dimarts al Congés i ha dit que no hi ha altre camí per arribar a la recuperació econòmica. "La situació és molt difícil i encara es fa més difícil quan un veu que les mesures que impulsa no tenen efecte ni dins ni fora en el curt termini", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Rajoy, que ha presidit a Antequera (Màlaga) el Comitè Executiu del PP andalús, ha assenyalat que els pressupostos generals de l'Estat són "durs" i "desagradables", però "l'alternativa era infinitament pitjor".

Segons el líder popular, la retallada necessària per reduir el dèficit públic podria haver estat de 18.000 milions menys aquest any i de 10.000 menys el 2013 si l'anterior govern del PSOE hagués complert els seus compromisos amb la UE.

Durant la seva intervenció, el cap de l'executiu espanyol ha mostrat la seva sorpresa perquè "aquells que amb les seves polítiques ens han portat fins aquí no hagin entès encara la situació en què estem", en al·lusió als socialistes. "No esperem cap ajuda d'ells", ha dit.

stats