EMPRESA
Economia 09/02/2012

La filial de la multinacional japonesa NTT a Catalunya posa en marxa un pla d'expansió

L'objectiu és doblar el volum de producció en tres anys i preveuen crear trenta llocs de treball

Laura Montaner
1 min

BarcelonaLa multinacional japonesa NTT Communications, proveïdora de serveis TIC i amb seu a Barcelona, ha posat en marxa un pla d'expansió de la seva activitat a Catalunya que contempla un creixement del 100% de la facturació fins l'any 2015.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'empresa lidera des de Barcelona la definició del porta foli de serveis cloud (una manera d'emmagatzemar continguts a Internet) per a tot el mercat europeu. A més a més, també es presten serveis d'administració de sistemes i gestió d'aplicacions per als clients de tota Europa.

El volum de facturació de la NTT s'ha situat l'any 2011 en 18,8 milions d'euros, xifra que suposa un augment del 27%. A més, es preveu que el creixement d'aquest any arribi al 30%.

La multinacional japonesa va començar la seva activitat a Catalunya l'any 2001. Des de l'any 2006, l'empresa ha incrementat per cinc el nombre de treballadors. Actualment disposa d'una plantilla de 120 persones i, amb el seu pla d'expansió, preveu crear trenta llocs de treball.

L'expansió forma part de l'estratègia global de l'empresa per posicionar-se a Europa com a proveïdor global de serveis TIC. En els últims tres anys, la multinacional ha adquirit nou empreses amb presencia a Europa. A Catalunya, aquestes operacions s'han traduït en l'adquisició d'Atlas IT, empresa de gestió d'aplicacions, administració de sistemes i monitoratge avançat.

stats