Negoci Sanitari
Economia 20/07/2011

Asepeyo ingressarà 165,5 milions d'euros a la Seguretat Social

Ramón Castro
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La Mútua, que ha dut a terme avui a l'Hospital Asepeyo Sant Cugat la seva Junta General Ordinària, ha aconseguit un resultat econòmic positiu de 165,5 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La dada confirma que, malgrat la reducció del nombre d'empreses ocasionada per la situació econòmica actual, Asepeyo ha desenvolupat una bona gestió dels seus recursos mitjançant la reducció de despeses i la correcta aplicació de polítiques econòmiques i empresarials.

Asepeyo assenyala que part del seu èxit es troba en la conscienciació de les empreses en l'aplicació de mesures de seguretat i salut laboral eficients que han significat que els casos de baixa per cada 100 treballadors hagin disminuït en 7.284 persones, situant la taxa d'incidència en un 5,06%.

La mútua també ha volgut destacat que va invertir més de 14,3 milions d'euros en la millora de les instal·lacions, amb la inauguració de 3 nous centres assistencials i oficines, 3 trasllats a nous locals i reformes en 17 dependències, així com accions per al manteniment dels seus hospitals.

stats