Economia 10/04/2012

Les patronals catalanes Foment del Treball i Pimec tornen a intentar la fusió

El Govern segueix de prop les converses entre les dues organitzacions empresarials. El darrer intent per integrar-se, al 2009, va acabar fracassar

Ara
1 min
Mas exhibeix l'aval empresarial en l'ofensiva antiregulacions

BarcelonaLes dues principals organitzacions empresarials catalanes, Foment del Treball i Pimec, estan negociant de cara a una possible fusió, segons ha confirmat avui el portaveu del Govern, Francesc Homs.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les dues patronals s'han donat una nova oportunitat per explorar la integració després de fins a tres intents fallits els darrers anys, l'últim el 2009. Segons ha avançat 'Economia Digital' aquest dimarts, la represa de les converses va coincidir amb el viatge d'una delegació empresarial catalana al Marroc amb el president de la Generalitat, Artur Mas.

El Govern segueix de prop les aproximacions entre Foment i Pimec des d'un segon pla. El darrer apropament, l'octubre del 2009, va fracassar per divergències entre Pimec i Fepime (organització que representa les pimes des de Foment). El llavors president de Foment, Joan Rosell, i el de Pimec, Josep Gonzàlez, van donar per aparcades les negociacions que ara es recuperen.

stats