RECERCA I CONEIXEMENT
Economia 22/03/2011

El president Mas inaugura els actes de commemoració del 10è aniversari d'ICREA

El director de l'entitat ha dit que les claus de funcionament d'ICREA són "tenir els objectius clars, els mitjans adequats, dedicació, compromís, independència funcional i suport institucional"

Helena Esteves
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, han presidit avui l'acte central de commemoració del 10è aniversari de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El director de l'entitat, Jaume Bertranpetit, que ha donat la benvinguda, ha fet referència a les claus de funcionament de l'organisme. "La clau està en tenir els objectius clars, els mitjans adequats, dedicació, compromís, independència funcional i suport institucional", ha dit. Mas-Colell ha parlat dels inicis i de l'èxit de la institució i Mas ha agraït els esforços als investigadors que formen part del projecte i ha assegurat que ICREA "ha fet la feina ben feta i que, com a tal, no té fronteres". "Gràcies a organismes com ICREA, Catalunya està al mapa internacional de la recerca", ha dit.

La fundació contracta investigadors d'arreu del món i contribueix a facilitar el retorn del talent català al país.

stats