MOTOR
Economia 01/02/2012

El president de Volkswagen considera Seat "imprescindible" i lloa la seva gestió

Martin Winterkorn, màxim responsable del grup Volkswagen, ha rebut avui a Madrid el premi Nombres del Motor que dóna el diari 'El Mundo'

Efe
1 min

MADRIDEl president de Volkswagen, Martin Winterkorn, ha lloat la gestió de Seat, filial del grup, argumentant que "ha pres les mesures correctes de cara al futur". El dirigent ha defensat que l'empresa és "una peça imprescindible" per al consorci alemany.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Winterkorn ha destacat l'expansió de la marca al mercat xinès i rus dins l'estratègia de creixement mundial del grup. Ho ha dit avui durant la seva visita a Madrid per recollir el premi Nombres del Motor que dóna el diari 'El Mundo'.

El directiu de Volkswagen ha assegurat la permanència del grup automobilístic a Espanya, i ha argumentat que les plantes de Pamplona i Martorell i la seva producció en són la prova. A més a més, ha afegit que "Espanya ha pres decisions valentes que la portaran a l'èxit, tot i que no serà d'un dia per l'altre".

Pel que fa a l'economia en general, Winterkorn ha volgut remarcar la seva confiança en Europa i la seva capacitat de superar els greus problemes als quals s'enfronta.

stats