ALIMENTARIA
Economia 26/03/2012

El president d'Alimentaria aposta per la internacionalització de les empreses

El president de la Federació Espanyola d'Indústries i Alimentació i Begudes (FIAB), Jesús Serafín Pérez, ha remarcat el compromís del sector amb la regeneració del país

Laura Montaner
1 min

BarcelonaAlimentaria ha obert avui les seves portes a Barcelona. La dinovena edició de la fira, que conclourà el pròxim dijous 29 de març, ha sigut inaugurada pels prínceps d'Astúries. També hi han assistit el president de la Generalitat, Artur Mas; el ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, i el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, entre d'altres.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president de la Fira de Barcelona i d'Alimentaria, Josep Lluís Bonet, ha incidit en la necessitat de la internacionalització de les empreses per sortir de la crisi, i ha apostat pels països emergents, especialment pels del continent asiàtic.

D'altra banda, el president de la Federació Espanyola d'Indústries i Alimentació i Begudes (FIAB), Jesús Serafín Pérez, ha volgut remarcar el compromís d'aquesta indústria amb la regeneració del país. Segons Serafín Pérez, el compromís del sector de l'alimentació i begudes es basa en tres pilars: el primer s'emmarca en l'àmbit econòmic, ja que és un dels motors de l'economia nacional; el segon recau en el pilar social, amb la promoció d'una alimentació equilibrada i la recuperació d'estils de vida saludables i, per últim, el pilar mediambiental, ja que es busca un ús eficient dels recursos.

La previsió és que Alimentaria tingui un impacte econòmic de 200 milions d'euros per a la ciutat de Barcelona.

stats