Economia 07/05/2012

Rajoy va dir que no donaria "ni un euro als bancs" i Rato que Bankia se'n sortiria sense ajuda pública

El govern espanyol confirma que prepara un pla de sanejament que podria rondar els 7.000 milions d'euros. El president de l'entitat dimiteix

Ara
1 min

BarcelonaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va assegurar al cara a cara electoral amb Alfredo Pérez Rubalcaba que no pensava donar "ni un sol euro de diner públic" als bancs. "Fins ara els únics que han aportat diners als bancs i caixes d'estalvi han sigut vostès, no ho oblidi", va dir al candidat del PSOE en el debat del 7 de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Rodrigo Rato, president de Bankia, va dir el 10 de febrer passat que l'entitat "podrà seguir en solitari sense ajuda pública i sense vendre actius estratègics". Rato va intentar esvair així els rumors sobre el futur de la primera entitat en volum de negoci de l'Estat. "No tenim previst fer operacions de cap mena, però no comentaré rumors", va afegir en la presentació de resultats de l'any passat. I va concloure: Bankia "te una clara estratègia de futur".

Fonts del govern espanyol han confirmat aquest dilluns que preparen un pla de sanejament per a Bankia. Podria rondar els 7.000 milions d'euros.

stats