REFORMA LABORAL
Economia 10/02/2012

ERC i ICV-EUiA recriminen el “cinisme polític” de la reforma laboral que "accentua" la precarietat laboral

El projecte aprovat facilita "encara més" l'acomiadament i prioritza la sortida del mercat de treball

Acn
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Els grups parlamentaris d'ERC i ICV-EUiA han expressat la seva disconformitat sobre la reforma laboral aprovada pel govern espanyol aquest divendres, i hi veuen un exercici de "cinisme polític" que "prioritza la sortida del mercat de treball en lloc de l'entrada".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha recriminat al PP la incongruència de les mesures, en un context en què "l'elevat atur ja demostra que no és difícil acomiadar i el que no calia és una reforma laboral que ho faciliti encara més". En la mateixa línia, la portaveu d'ERC, Anna Simó, ha preguntat al PP per què va criticar la reforma del PSOE adduint que era més fàcil acomiadar i ara "va més a fons en la seva".

Compartint el mateix discurs, el portaveu d'ICV-EUiA al Congrés, Joan Coscubiela, ha acusat el govern popular de multiplicar els supòsits per presentar expedients de regulació d'ocupació i abaratir les indemnitzacions. Els ecosocialistes han assegurat que s'oposaran amb contundència al projecte i es sumaran a totes les mobilitzacions que plantegin els sindicats, fins i tot a una vaga general.

stats