IRLANDA
Economia 14/12/2010

El rescatat AIB descarta bonificar els seus directius

El govern irlandès recorda a l'entitat que la seva recapitalització estava condicionada a la supressió de les primes als executius

Redacció
1 min
Els irlandesos protesten contra el seu govern i els bancs

BarcelonaAllied Irish Bank ha decidit tirar enrere la decisió que va anunciar la setmana passada de pagar 40 milions d'euros en primes per als seus 2.400 executius. La justícia irlandesa va acceptar que el pagament de les primes va ser acordat abans de l'inici de la crisi econòmica. AIB ha fet marxa enrere després que el govern irlandès els ha advertit que, si concedeixen bons, no els continuaran injectant diners de les arques públiques.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'executiu de Brian Cowen ha enviat una carta a la direcció de l'AIB per recordar-los que la recapitalització del banc estava condicionada a la supressió de les primes als executius. El director de serveis corporatius de l'AIB, Alan Kelly, ha admès que la direcció de l'entitat se sentia incòmoda amb el pagament de les bonificacions.

El govern irlandès celebra que el banc hagi rectificat, ja que des de l'executiu creuen que és inacceptable recórrer a diners dels contribuents per concedir primes.

stats