Economia 21/05/2013

Centenars de persones fan cua a La Roca Village per optar a un dels 150 llocs de treball oferts

La majoria de places són per cobrir la temporada d'estiu

Acn
1 min

La Roca del VallèsCentenars de persones han fet cua aquest dimarts a La Roca Village per presentar el currículum i optar a un dels 150 llocs de treball de l'outlet. Value Retail, l'empresa que gestiona el centre comercial, ha obert aquesta convocatòria per cobrir la temporada d'estiu, tot i que un 20% dels nous contractes seran indefinits.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els aspirants han de tenir experiència laboral a Value Retail i han de parlar perfectament l'anglès i el francès. L'empresa valora els coneixements en xinès, rus i àrab, així com la destresa per atendre el client. El període de selecció ha començat aquest dimarts al matí i es tancarà aquest dimecres a les 19 hores.

La Roca Village va organitzar aquesta convocatòria l'estiu passat i va rebre més de 1.000 currículums per cobrir les 150 vacants. Aquest outlet és el tercer destí turístic de Catalunya. Els turistes que més van visitar el Village el 2012 van ser de Rússia, amb una despesa mitjana de 238 euros. Són seguits pels xinesos, amb una despesa mitjana de 293 euros; i pels visitants de l'Orient Mitjà, amb una despesa de 246 euros. El turista de Hong Kong va ser el que va registrar una despesa mitjana més elevada, amb 388 euros.

stats