Economia 24/05/2012

Els sindicats demanen als grups polítics del Congrés que votin en contra de la reforma laboral

El líder d'UGT, Cándido Méndez, recorda que el govern espanyol va assegurar que es crearien llocs de treball i denuncia que s'ha produït "el contrari"

Acn
1 min
Els líders sindicals demanen als grups polítics que votin en contra la reforma laboral / EFE

MadridEls secretaris generals d'UGT i CCOO, Cándido Méndez i Ignacio Fernández Toxo, s'han adreçat aquest dijous al Congrés dels Diputats per lliurar una carta als grups polítics perquè votin contra una reforma laboral que "no ha fet més que agreujar la situació dels llocs que treball, i que acompanya l'agreujament de la situació econòmica del país".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els líders sindicals han lliurat la carta el mateix dia que la cambra baixa ha d'aprovar la reforma laboral. Méndez ha afirmat que, amb aquesta iniciativa, es vol "repetir un missatge de manera col·lectiva" posant l'accent en el rebuig de la reforma, i ha advertit que des que ha entrat en vigor no s'han creat nous llocs de treball, sinó "el contrari".

A més, el líder d'UGT ha avisat que ha crescut la desconfiança cap a l'Estat des de l'exterior i la prima de risc ha augmentat, així com la "preocupació i desconfiança" en la societat espanyola. "Tenim arguments molt sòlids, molt forts per negar i confrontar aquesta reforma", ha conclòs.

En les hores prèvies a l'aprovació de la reforma laboral al Congrés, els sindicats han fet diverses manifestacions a les capitals de província de l'Estat, que han acabat davant de les corresponents subdelegacions del govern espanyol.

stats