Economia 12/01/2012

Els sindicats de la funció pública preparen una nova manifestació per al 18 de gener

Els treballadors públics catalans estan convocats a sortir de nou al carrer per rebutjar les retallades plantejades pel Govern d'Artur Mas

Efe
1 min

BarcelonaEls sindicats catalans de la funció pública (CCOO, UGT i la IAC) han convocat una nova manifestació per al proper 18 de gener a Barcelona contra les darreres retallades al sector públic i el projecte de pressupostos de la Generalitat de cara al 2012.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquesta nova protesta tornarà a expressar el malestar dels treballadors públics després dels ajustaments anunciats pel Govern el mes passat, que inclouen rebaixa de sou i de drets laborals. Asseguren que castiguen especialment els treballadors i empitjoren els serveis als ciutadans.

La mobilització aglutinarà tots els sectors afectats i que, darrerament, han anat sortint al carrer per expressar el rebuig de com la Generalitat planteja desplegar l'austeritat. Aquesta mateixa setmana els treballadors de presons han reprès les protestes, i delegats sindicals estan tancats des de dimarts a les dependències dels Serveis Penitenciaris a Barcelona.

Els sindicats de Mossos d'Esquadra també han alçat la veu per protestar contra la previsió de no convocar noves promocions d'accés, rebaixar complements i suprimir tiquets de menjador.

stats