Economia 11/06/2012

Els sindicats reclamen una investigació al Congrés per explicar al país "què ha passat amb el sistema financer espanyol"

UGT i CCOO asseguren que Espanya "no pot ni ha d'assumir" les condicions que acompanyaran el rescat del sistema financer

Acn / Ara
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, amb els líders sindicals / PERE TORDERA

BarcelonaEl rescat del sistema financer espanyol ha estat el tema estrella a la reunió que han mantingut el president de la Generalitat, Artur Mas, i els secretaris generals dels sindicats majoritaris.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Ignacio Fernández Toxo, d'UGT, ha afirmat que "alguna cosa s'havia de fer" amb el sistema financer espanyol, però ha lamentat que el rescat europeu "arriba tard" i mal plantejat, perquè centra el focus en el sistema financer espanyol "quan els problemes són comuns a molts països europeus".

De la seva banda, Cándido Méndez, secretari general de CCOO, ha assegurat que la societat espanyola "no pot ni ha d'assumir" les condicions d'un rescat que pot suposar la pèrdua de 35.000 llocs de treball.

Els sindicats reclamen una investigació al Congrés per explicar al país "què ha passat amb el sistema financer espanyol".

stats