SINISTRALITAT
Economia 08/02/2011

La plantilla de Comforsa demana més inversions en seguretat arran de la mort d'un treballador

Els treballadors de l'empresa siderometal·lúrgica, propietat de la Generalitat, es concentren per exigir accelerar les millores de seguretat i salut a les instal·lacions

Elena Freixa
1 min

BarcelonaEls treballadors de l'empresa siderometal·lúrgica Comforsa s'han concentrat aquest migdia davant de les oficines centrals de l'empresa a Campdevànol per demanar més inversions en seguretat després de la mort d'un treballador aquesta matinada.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president del comitè d'empresa, Joan Baz, han confirmat a l'ARA que CCOO presentarà una denúncia davant la Inspecció de Treball per esclarir els fets, ja que el treballador ha mort aixafat per una premsa en una de les plantes de l'empresa a Ripoll. Les autoritats d'Inspecció ja han obert acta per investigar l'accident.

Comforsa és propietat de la Generalitat, que té la pràctica totalitat de les accions a través de la societat Avançsa, i es dedica a la forja de peces metàl·liques per a la indústria de la maquinària pública i el sector de l'automoció.

"Es tracta d'una activitat amb molts riscos, des de moviments repetitius, fins a pesos i exposició a vapors", ha explicat el secretari d'acció sindical, Josep Serra.

El proper dijous comitè i direcció de Comforsa estaven convocats per la Inspecció a una reunió justament per abordar una denúncia del comitè sobre temes de salut i seguretat a les instal·lacions.

stats