MODA
Economia 17/01/2011

Empresaris xinesos visiten Barcelona per ultimar la creació d'un centre logístic per al sector tèxtil

Acolliria empreses de la zona de Xangai

Efe
1 min

BarcelonaUna delegació de 18 empresaris xinesos han començat avui una visita a Barcelona per conèixer el potencial del sector del disseny i la moda, arribar a acords amb dissenyadors locals i ultimar el projecte d'instal·lar a la capital catalana un centre logístic per a empreses tèxtils de la zona de Xangai.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona en un comunicat, els empresaris de Xangai, convidats per BCD Barcelona Centre de Disseny, han visitat avui alguns dels edificis més rellevants del districte de la innovació 22@ Barcelona, han visitat l'exposició "Mariscal a la Pedrera" i han recorregut les botigues de tèxtil per a la llar i disseny més representatives de la ciutat.

Segons el primer tinent d'alcalde, Jordi William Carnes, aquesta iniciativa "ens permet avançar en les relacions comercials amb una de les economies més potents del món".

Wiliam Carnes ha recordat que la setmana passada, en el marc de la missió de prospectiva econòmica que l'Ajuntament va organitzar a la Xina, "vam subscriure un acord per impulsar la creació d'un centre logístic per a empreses tèxtils de la zona de Xangai a Barcelona".

"La visita d'aquesta delegació ens permetrà seguir aprofundint en la col·laboració en sectors estratègics per a les dues ciutats com és el disseny", ha dit el primer tinent d'alcalde.

stats