LABORAL
Economia 06/03/2012

Els treballadors d'Aigües Ter Llobregat protesten per la possible privatització de l'empresa

Paco León, delegat d'UGT a l'empresa, assegura que la companyia no vol negociar amb els sindicats

Acn
1 min

BarcelonaUna cinquantena de treballadors de l'empresa pública Aigües Ter Llobregat (ATLL) s'han concentrat aquest matí davant la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat per reclamar al Govern que tiri marxa enrere en la possible privatització de la companyia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La plantilla, formada per 220 treballadors, ha convocat quatre hores de vaga aquest matí per poder assistir a l'acte de protesta. Quan aquest ha acabat, una representació del comitè d'empresa ha lliurat al gabinet de premsa un manifest dirigit al conseller Lluís Recoder. El comitè d'empresa de la ATLL rebutja que la companyia de gestió pública passi a mans privades perquè "l'aigua és un bé públic i un bé de tots", ha argumentat Paco León, delegat de la UGT a l'empresa.

D'altra banda, León ha explicat que ja s'han celebrat tres reunions entre els sindicats i l'empresa per a renovar un conveni que va extingit el passat 31 de desembre del 2011, però que les converses no estan portant enlloc. "Ens donen llargues i no volen negociar". Segons el delegat d'UGT, no volen negociar "perquè estan esperant la privatització".

stats