VAGA GENERAL
Economia 09/03/2012

Els autònoms, contraris a la vaga general

El president de l'Organització de Professionals i Autònoms diu que una aturada no beneficia "ningú" i "menys" els autònoms

Acn
1 min

MadridEls autònoms es mostren contraris a la vaga general convocada per CCOO i UGT per al proper 29 de març contra la reforma laboral. "És un error dels sindicats", segons ha declarat el president de l'Organització de Professionals i Autònoms (OPA), Camilo Abiétar, perquè no resol ni la "morositat", ni la falta de finançament, ni la competència deslleial, que són els principals problemes d'aquest col·lectiu.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Abiétar també ha qualificat la convocatòria de "contraproduent i prematura" i ha dit que "no beneficia ningú i menys els autònoms".

Les xifres de l'any passat indiquen que més de 1.500 autònoms van haver de tancar els seus negocis. Per ell, la millor manera de recuperar l'economia és "treballant i dialogant".

El president d'OPA considera necessari un canvi estructural de mesures i no una aturada de la producció. Aquesta convocatòria representa "una pèrdua de producció, que no beneficia l'economia espanyola", ha subratllat.

Més del 80% de la generació d'ocupació prové dels petits empresaris. Per això, el president d'OPA considera que el col·lectiu autònom necessita treballar avui més que mai per sobreviure a la crisi i poder generar feina.

stats