Economia 18/10/2011

L'empresa de venda de roba a distància Venca acomiadarà 86 treballadors per la crisi

La caiguda de les vendes a Espanya i Portugal i una progressiva concentració del negoci a internet l'obliga a prescindir del 18% de la plantilla

Ara
1 min

BarcelonaL'empresa de venda de roba a distància Cifdsa, que opera sota la marca Venca, ha plantejat 86 acomiadaments d'una plantilla de 473 treballadors per la caiguda de les vendes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La crisi econòmica, que ha enfonsat el consum a Espanya i a Portugal, unida a una estratègia obligada de bolcar-se cada cop més a la venda online, ha obligat a la retallada del 18% de la plantilla, segons l'empresa.

L'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat per Venca afectarà a treballadors de totes les àrees de l'empresa (logística, atenció al client i serveis centrals).

L'empresa ha recordat que arrossega quatre anys de resultats negatius i que a la vista de la caiguda actual de vendes (especialment dràstica a Portugal) no preveu sortir de les pèrdues fins d'aquí dos anys.

Venca, amb seu a Vilanova i la Geltrú, fa més de 30 anys que és al sector de la venda de roba a distància, tot i que està immersa en una estratègia per aconseguir que l'any que ve el 50% del seu negoci ja vingui de la xarxa.

stats