COMERÇ
Economia 01/03/2012

Les vendes a les rebaixes d'hivern augmenten un 0,2% respecte al 2011

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) valora els resultats de manera positiva tot i no haver assolit l'increment de l'1-2% previst

Laura Montaner
1 min

BarcelonaLes vendes durant les recents rebaixes d'hivern han augmentat un 0,2% respecte a les del 2011, segons una enquesta realitzada entre els socis de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Tot i no haver assolit l'objectiu d'incrementar les vendes un 1-2%, la CCC ha valorat de manera positiva els resultats obtinguts, ja que el volum de vendes s'ha mantingut estable respecte a l'any anterior.

Segons l'enquesta, un 30% dels socis de la CCC han aconseguit mantenir el nivell de vendes del 2011, un 50% han venut entre un 0 i un 10% menys i un 20% dels socis, entre un 0 i un 10% més que el 2011.

Les botigues que han augmentat més les seves vendes són les botigues multimarca de les zones amb molt de comerç, i els establiments que han sofert una davallada més gran de les vendes són les botigues ubicades en barris petits i mitjans, lluny de les zones més comercials.

stats