EMPRESES
Economia 04/12/2010

El vicepresident de Ficosa entra al consell de Mapro

Josep Maria Tarragó Pujol, nou conseller de l'empresa d'assajos

Ignasi Pujol
1 min

BarcelonaEl vicepresident del fabricant de components d'automoció, Josep Maria Tarragó Pujol, ha entrat al consell d'administració de Mapro Sistemes d'Assaig, empresa especialitzada en el disseny i fabricació d'equips de control per a fabricants d'automoció i aeronàutica.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia, amb seu a Sant Fruitós de Bages, acaba d'iniciar la professionalització dels seus òrgans de gestió, ja que fins al moment tenia un administrador únic, Jaume Claramunt, que és el primer executiu de la firma.

Claramunt passa a ser el president de l'empresa, que també ha incorporat com a consellers a Lluís Pastor i Avançsa, l'empresa pública que agrupa les participacions industrials del Govern. Avançsa (l'antiga Eplicsa) va entrar a l'accionariat de Mapro a principis d'any, amb una injecció d'un milió d'euros, equivalent al 25% del capital.

La creació del consell d'administració coincideix amb una nova ampliació de capital, aquest cop de 665.921 euros. Mapro va facturar 12 milions d'euros l'any passat i va guanyar 600.000 euros. Amb una vuitantena de treballadors, l'empresa té filials a Polònia, Mèxic i Estats Units. L'empresa ha obert també una oficina a Xina.

stats