ARA ESTIU
Especials 01/08/2012

20 coses per fer a l'agost a Barcelona

Una orxata, 'Girls' i un bany amb la manguera. La guionista i dramaturga Mercè Sàrrias dóna 20 motius insòlits per no sortir de la ciutat per vacances

Mercè Sàrrias
1 min
Un passeig en bici per la Barceloneta / ARA

BARCELONAComença el mes d'agost i l'escriptora Mercè Sàrrias –guionista de sèries com 'Infidels' i autora d'obres com 'L'any que ve serà millor'– proposa 20 activitats culturals i d'oci molt recomanables per passar 20 dies de vacances a Barcelona.

Dia 1. Llegir Màrkaris Comença 'Amb l'aigua al coll' de Petros Markaris. Una història del comissari Jaritos amb assassinats a banquers i especuladors enmig d'una Grècia intervinguda. Et passaran les ganes de conduir en cotxe per Atenes per sempre. Markaris és premi Pepe Carvalho 2012 de novel·la negra.

Dia 2. Fer una orxata Pren-te una orxata a la Sirvent, al carrer Parlament. Continuen sent les millors de Barcelona.

Dia 3. Mirar 'Girls' Continua amb la novel.la del comissari Jaritos i si pot ser, acaba-la. Els llibres val més llegir-los de cop. A més, estàs de vacances. A la nit mira un capítol de 'Girls', la nova comèdia de l'HBO, que no és una 'sitcom', però tampoc dura cinquanta minuts. Quatre protagonistes entre els vint i els trenta, desorientades, no saben què volen, no saben on van i treballen en precari. Són les hereves de la generació 'Sexe a Nova York', però no viuen a Manhattan, esclar, viuen a Brooklyn, i no és Central Brooklyn, sinó que estan lluny del pont.

Si voleu llegir la resta de propostes, feu-ho a l'Ara Premium.

stats