ATLETISME
Especials 03/08/2012

Àngel Mullera, eliminat als 3.000 obstacles després d'una desafortunada caiguda

Fi de l'aventura olímpica per a l'atleta de Lloret, que finalment ha participat als Jocs després de ser acusat de dopatge

T.p.
1 min
Àngel Mullera, durant la seva participació als 3.000 metres obstacles a Londres

BarcelonaÀngel Mullera ha quedat eliminat a les sèries dels 3.000 obstacles. L'atleta català, que va volar ahir mateix cap a Londres, ha viscut un infern els darrers dies després de ser acusat de participar en una xarxa de dopatge. Ahir mateix, però, la Federació d'atletisme va acceptar la seva participació malgrat les queixes de membres del Comitè Olímpic Espanyol, que creien que no podia participar després de llegir alguns e-mails de l'atleta, que mai ha donat positiu.

Mullera va saber tot just ahir que podria finalment participar després de denúncies, reunions i acusacions d'un cas molt confús. L'atleta de la Selva, que sempre ha defensat la seva innocència, havia fet la mínima per ser als Jocs i tenia un temps que li permetia somiar de ser a la final, però ha vist com la sort li girava l'esquena, ja que durant les primeres voltes ha caigut a terra per culpa d'un atleta portuguès, que l'ha tirat a terra després de saltar. "No anava malament. Sabia que no podia liderar el grup, però anava darrere del grup capdavanter. Estava bé, però el portuguès m'ha tirat a terra. Porto dues setmanes sense sort. Sabia que era difícil ser aquí després de no poder entrenar-me bé, he fet el que he pogut. Sap greu, aquest any creia que seria el meu i m'ha passat de tot". Mullera, que volia dedicar un èxit al seu pare –aquest divendres feia 10 anys de la seva mort– ha quedat al grup perseguidor, molt lluny dels favorits. Al final, ha entrat tercer per la cua.

stats