Especials 26/06/2012

Aguirre presumeix de PIB, infraestructures i nivell d'anglès per atraure Eurovegas

La presidenta de Madrid dina aquest dimarts al migdia amb els enviats de Las Vegas Sands i empresaris espanyols

Joan Rusiñol
1 min
La presidenta de la comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, amb els executius de Las Vegas Sands / EFE

MadridLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha lloat aquest dimarts al migdia les qualitats de la seva comunitat autònoma per acollir Eurovegas. En una breu compareixença després de reunir-se amb els representants de Sheldon Adelson, ha assegurat que Madrid té "el producte interior brut i la renda per càpita més alts de totes les regions espanyoles". A més, ha assegurat que el seu govern és un "govern amic de les inversions".

Entre les qualitats que ha enumerat, hi ha les 300 escoles bilingües que té la comunitat. "Els madrilenys parlen anglès i estan preparats per atendre el turisme", ha dit. També ha presumit de l'aeroport de Barajas i les seves connexions internacionals com a "avantatge" per situar a Madrid el macrocomplex. Ha recordat, a més, la bona xarxa de tren i metro que té la regió.

"La Comunitat de Madrid té un interès molt especial perquè vingui a Madrid, però si no pot ser, que vagi a Barcelona. Que es quedi a Espanya", ha admès. Per ella, la competició entre les dues ciutats no pot acabar com la pugna entre "Tarragona i Castelló" que va enviar Eurodisney a París.

La presidenta ha convocat a dinar una nodrida representació d'empresaris espanyols per convèncer els representants d'Adelson.

stats