Especials 13/06/2012

Carlos Fabra creu que sols critiquen l'aeroport de Castelló els "inútils i ineptes"

El president de l'empresa gestora de l'aeròdrom carrega contra els partits de l'oposició per la seva "incapacitat i falta de visió política"

Ara
1 min
Carlos Fabra en una imatge d'arxiu / ACN

ValènciaCarlos Fabra ha tornat a carregar contra aquells que critiquen 'el seu aeroport'. El president de l'entitat encarregada de gestionar l'aeroport de Castelló ha aprofitat les preguntes dels periodistes per tornar a destacar la importància que aquesta infraestructura tindrà en un futur per la província i desacreditar els molts comentaris que s'han fet sobre un aeroport que porta més d'un any inaugurat i en el qual no ha aterrat cap avió.

Segons publica el periòdic Levante-emv, Fabra ha dit que "només els inútils i els ineptes són els que estan en contra d'una infraestructura absolutament decisiva per al desenvolupament d'aquesta província". "Ells respondran davant els ciutadans de la seva incapacitat, de la seva falta de visió política i del no a tot. Per això estan on estan i tenen la representativitat que tenen: un per mil o un per un milió", ha conclòs.

El president del PP de Castelló ha fet aquestes declaracions en la Cambra de Comerç de Castelló –on ocupa el càrrec de secretari general–, després d'informar de les últimes novetats del procés de validació i posada en funcionament de l'aeroport. Fabra ha dit sobre aquest tema que s'està treballant per tancar les negociacions amb una empresa interessada en operar amb mil avions de càrrega a l'any.

stats