RESCAT
Especials 30/08/2012

Sánchez-Camacho: "A la manifestació independentista de la Diada no hi hauria d'anar cap conseller"

La presidenta del PP català demanarà la compareixença del president Artur Mas per tal que doni explicacions al Parlament sobre la decisió d'acollir-se al fons de liquiditat autonòmica (FLA)

Ara
1 min
La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, a les festes de Sants

BarcelonaLa presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dijous al matí en una entrevista a la Cope que el rescat que ha demanat Catalunya a l'Estat "implicarà noves mesures d'ajust per tal de complir amb els condicionants" que marca el fons de liquiditat autonòmica (FLA). Sánchez-Camacho ha avançat que demanarà la compareixença del president Artur Mas per tal que doni explicacions al Parlament sobre què comportarà acollir-se al FLA

La líder popular ha assegurat que "no és moment per a desafiaments", en referència a la negociació del pacte fiscal i la voluntat d'alguns dirigents de CiU d'aprofitar una negativa del govern espanyol per reclamar la independència de Catalunya. Segons Sánchez-Camacho, el Govern ha fet servir la manifestació de l'Onze de Setembre per "tapar la mala gestió" de la Generalitat. "En aquesta marxa no hi hauria d'anar cap conseller", ha assegurat.

Sánchez-Camacho ha assegurat que no assistirà a l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova i que s'està pensant si participar als actes institucionals de la Diada.

stats