Especials 04/01/2013

Almenys 9 morts per una explosió en una gasolinera en un suburbi de Damasc

Entre les víctimes hi ha menors. També hi ha diversos ferits. De moment, cap grup ha reivindicat l'atemptat

Efe
1 min
Policies sirians inspeccionen la gasolinera calcinada per l'explosió d'una bomba en un suburbi de Damasc / EFE

El CaireUn mínim de nou persones han mort aquest dijous a la nit, entre elles alguns nens, i diverses han resultat ferides per l'explosió d'un cotxe bomba al suburbi de Barzeh, a Damasc, segons ha informat l'Observatori Sirià de Drets Humans. El grup ha subratllat que el vehicle ha esclatat en una gasolinera d'aquesta zona residencial.

La Comissió General de la Revolució Síria ha afegit que després de la detonació es van sentir trets i les forces de seguretat es van desplegar a la zona.

L'atemptat ha sigut confirmat pels mitjans oficials sirians. Han assenyalat que "terroristes" han fet esclatar un artefacte explosiu a l'àrea de Barzeh, prop de l'hospital de Hamish, que ha causat diverses víctimes, però no n'han detallat el nombre concret.

Una font oficial, citada per l'agència de notícies Sana, ha assegurat que l'esclat ha ocasionat importants danys materials en una gasolinera i en diversos vehicles i edificis del costat.

De moment, cap grup ha reivindicat aquest atemptat a Barzeh.

Almenys 60.000 persones han perdut la vida en el conflicte sirià des del març del 2011 i fins al novembre del 2012, mentre que més de 550.000 s'han refugiat en altres països, segons les últimes dades de l'ONU.

stats