SÍRIA
Especials 27/04/2012

Almenys 11 morts en un doble atemptat a Damasc

El règim d'Al-Assad culpa terroristes suïcides mentre que les activistes expliquen que ha estat en un del barris on hi ha mes protestes contra el govern

Efe
1 min

DamascAlmenys 11 persones han mort aquest divendres i 28 més han resultat ferides en un doble atemptat al barri d'Al-Maidan, al centre de Damasc. La televisió oficial ha destacat que l'explosió ha estat obra d'un terrorista suïcida davant de la mesquita de Zein al-Abdin, just en el moment que sortien els fidels de resar després de l'oració del divendres. L'emissora ha precisat que entre els morts hi ha civils i membres de les forces de seguretat.

A més a més, hi ha hagut una segona explosió a prop de la mesquita, que ha provocat tres ferides, segons ha informat una font dels serveis de seguretat. Les autoritats han tancat la zona per poder evacuar les víctimes.

No és la primera vegada que aquest barri és objectiu d'un atemptat enguany. El 6 de gener van morir-hi més de 20 persones en un atac amb explosius a la zona.

La informació del govern contradiu la dels activistes antirègim, que culpen a les autoritats de voler reprimir les protestes contra Al-Assad en aquest barri. De fet, l'atemptat arriba després de la mort de desenes de persones dijous en una explosió a Hama, que va deixar almenys 70 víctimes.

stats