Londres
Especials 06/08/2012

Arresten un home per llençar una ampolla de plàstic abans de la sortida dels 100 m

La policia va detenir l'espectador per "sospita d'haver causat una alteració de l'ordre públic". Va ser la judoka holandesa Edith Bosch (bronze en categoria 70 kg) qui va aturar l'agressor després de l'incident

Ara
1 min
L'ampolla verda, a la pista dels 100m darrere de Blake i Gatlin

BarcelonaUn home ha sigut arrestat a Londres per haver llençat una ampolla de plàstic abans de la sortida a la final de 100 metres llisos. Segons informa el diari britànic 'The Guardian', l'agressor va intentar colpejar Usain Bolt poc abans de l'inici de la prova estrella de l'atletisme. Va ser la judoka holandesa Edith Bosch (bronze en categoria 70 kg) qui va aturar l'agressor després de l'incident.

"Algunes persones begudes davant meu han llençat una ampolla a la pista! L'he aturat. És increïble", va piular Bosch, i va afegir els 'hashtags' "enfadada" i "cap respecte".

El president del Comitè Organitzador dels Jocs, Sebastian Coe, ha assegurat que va ser un acte "inacceptable" i ha narrat com van succeir-se els fets un cop es van adonar del que havia passat: "Vam fer fora el responsable, així es farà amb qualsevol persona que faci alguna cosa semblant. És inacceptable. No només en els Jocs Olímpics, sinó en qualsevol esdeveniment esportiu".

L'atleta Justin Gatlin, que va penjar-se la medalla de bronze, ha dit que l'incident va "distreure" una mica, segons informa la cadena BBC.

stats