Especials 16/12/2010

Assange surt de la presó i afirma que continuarà la seva feina

Julian Assange, fundador de Wikileaks, acaba de fer unes declaracions a la sortida del tribunal de Londres després de ser alliberat de la presó. Assange ha agraït tot el suport que ha rebut i sobretot ha donat les gràcies a aquells que han posat diners per pagar la seva fiança.

Redacció
1 min
La casa on romandrà Julian Assange

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Assange ha sortit en llibertat després de pagar la fiança del tribunal de Londres. I ha afirmat que “espero continuar la meva feina i seguir treballant i defensant la meva innocència en aquest assumpte i revelar, quan la tinguem -que encara no la tenim-, la prova contra aquestes acusacions”.

Ha dit també que malgrat tot, al final, encara hi ha esperança per a la justícia britànica i ha explicat que aquests dies a presó o sota llibertat vigilada l'han fet pensar en totes les persones que arreu del món es troben també privats de llibertat però en condicions molt pitjors que a les que ell ha estat sotmès, i ha demanat que recordem i pensem també en aquesta gent.

Assange ha parlat des d'un balcó a la nombrosa audiència congregada a fora del tribunal de Londres.

Julian Assange s'allotjarà i romandrà sota llibertat vigilada en una mansió a l'est d'Anglaterra, a Norfolk, cedida pel periodista Vaughan Smith.

stats