Especials 02/07/2012

Atents al foc i als resultats a Mèxic: el dia que ens espera

L'evolució dels incendis del País Valencià centraran l'actualitat de demà

Ara
1 min

Barcelona1. Atents a l'evolució del foc: L'incendi del País Valencià, que ja ha cremat unes 50.000 hectàrees i ha obligat a desallotjar uns 3.000 veïns, continua sense control però el govern valencià espera que un canvi en la meteorologia ajudi els bombers a frenar l'avenç de les flames. El ministre de Medi Ambient, Miguel Ángel Arias Cañete visitarà la zona.

2. Agenda política: Els partits catalans reuneixen avui els seus equips de direcció per encarar la setmana i fixar l'agenda. El president Mas compareixerà dimecres per explicar la tercera onada de retallades. L'oposició intentarà posar-lo contra les cordes ja avui mateix.

3 Eleccions a Mèxic: Aquest dilluns s'han de fer públics els resultats de les eleccions presidencials a Mèxic que poden significar el retorn al poder de l'històric PRI que va governar durant 70 anys el país i va perdre els comicis de l'any 2000. El seu candidat, Enrique Peña Nieto, és el favorit als sondejos a l'espera del que siguin les urnes després d'una jornada electoral marcada per la normalitat.

stats