HOQUEI HERBA
Especials 11/08/2012

La selecció espanyola d'hoquei cau golejada davant Bèlgica i acaba els Jocs en la sisena posició

La selecció espanyola d'hoquei herba ha acabat els jocs en la sisena posició després de perdre el partit per la cinquena plaça (5-2)

La selecció espanyola d'hoquei, escoltant l'himne abans de jugar contra l'Argentina

LondresDesprés de quedar-se a un sol gol de classificar-se per les semifinals, l'equip de Dani Martín ha caigut golejat per 5-2 davant dels belgues en el partit per fer-se amb la cinquena posició. Sense els lesionats Pol Amat i Santi Freixa, Espanya ha jugat un primer temps horrible. Dekeyser ha fet el 0-1 ben ràpid, però Ramon Alegre ha empatat. El gol però, ha estat un miratge i al descans Bèlgica ja guanyava per 4-1 amb molta comoditat.

La segona part ha estat més igualada, amb Edy Tubau marcant el 5-2 definitiu. Espanya, medalla de plata ara fa quatre anys, només ha perdut dos partits. Davant d'Austràlia i aquest amb els belgues, que aconsegueixen el seu millor resultat en més de 50 anys.