Unió Europea
Especials 02/06/2012

Bernard Kouchner: "Si Grècia surt de l'euro s'acaba la Unió Europea"

L'exministre d'Afers Estrangers de França defensa que la crisi no és financera, sinó que és únicament política. En una entrevista amb l'ARA, opina que "Europa sobreviurà, però amb polítiques difícils que reforcin l'euro"

C. Capdevila / C. Colomina
1 min
KOUCHNER, UN HOME D'ACCIÓ 
 Aquest exministre francès -amb governs socialistes i conservadors- participa avui  en les jornades del Cercle d'Economia a Sitges.

BarcelonaL'exministre d'Afers Estrangers de França, Bernard Kouchner, alerta en una entrevista amb l'ARA que "si Grècia surt de l'euro s'acaba la Unió Europea". Kouchner, que aquest dissabte participa en les jornades del Cercle d'Economia a Sitges, defensa que la crisi no és financera, sinó que és únicament política.

"Alguns van pensar que es podien endeutar eternament sense haver de tornar els diners. Això va ser una decisió política", opina. Per Kouchner, "Europa sobreviurà, però amb polítiques difícils que reforcin l'euro". Aquest exministre francès en governs socialistes i conservadors opina que aquesta austeritat s'haurà de combinar amb reformes i creixement.

Podeu llegir l'entrevista a l'ARA Premium.

stats