Especials 12/06/2012

Fabra destituirà Blasco quan es faci efectiva la imputació

El president de la Generalitat ha assenyalat que "esperarà" per rellevar del càrrec el portaveu del PP, tot i que de moment cedirà el protagonisme al portaveu adjunt

Efe
1 min

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha afirmat avui que el portaveu del PP a les Corts, Rafael Blasco, coneix "el camí" que està prenent el partit amb "aquelles persones que han d'aclarir algunes qüestions amb la justícia". Unes persones que, segons les seves paraules, "no poden exercir certs càrrecs" alhora que se'ls investiga.

"Això ho sap Rafael Blasco, i per descomptat és conscient que haurà de prendre aquesta decisió en el seu moment", ha asseverat el president de la Generalitat en ser preguntat per la seva hipotètica destitució.

Fabra ha fet aquestes declaracions als periodistes després de conèixer que el jutjat de València que investiga una suposada trama de malversació de fons públics de la Generalitat destinats a ajudes per a la cooperació internacional, veu indicis per "imputar fets de naturalesa delictiva" a Blasco.

El president ha assenyalat que "esperaran" que es faci efectiva la seva imputació per rellevar Blasco del càrrec, i ha afegit que el pas que s'ha produït avui "només va encaminat que després se sol·liciti també una imputació".

stats